Iroh

Vahriz Iroh Arash Fenris Fangs

RasDuitse Herder
Geregistreerd alsOud Duitse Herder
Duitse Herder Langstokhaar (non FCI)
Geboortejaar2018
KleurTricolor Sable
Hoogte64.5 cm
Gewicht36 kg
Wolf Content0 %
DekreuJa

Karakteromschrijving

Iroh is een zoon van onze Jia en zijn vader leeft in Groot-Brittannië. Iroh’s bijzondere vachtkleur en zijn vriendelijk karakter vallen bijna iedereen op en daardoor heeft hij inmiddels een best grote fanclub. Hij presenteert zich als trotse kerel en dat op een heel sociale en oprechte manier. Hij houdt net als zijn moeder Jia van harmonie. Met de katten in huis kan hij heel goed overweg, hij blaft amper en is sowieso niet snel onder de indruk. Iroh is een grote knuffelaar en ligt graag naast je op de bank of aan je voeten. Iroh heeft een goede baldrift, een hele hoop energie en is zeer loyaal naar baasje toe. Tegenover andere honden is hij open en weet zich prima aan te passen aan de kleinsten. Iroh heeft grote poten en een mooie lichaamsverhouding. Hij lijkt sprekend op zijn vader en heeft dezelfde vriendelijke ogen. Zijn vacht heeft een perfecte lengte en structuur, waardoor hij makkelijk schoon te houden is. Het laat zich op de foto’s helaas niet weergeven hoe mooi hij daadwerkelijk is. 

Trivia:

– Er bestaat een reclame spot op TV die Iroh zo vreslijk (of juist zo leuk) vind, dat hij direct mee gaat huilen. Hij doet het ook alleen dan en verder nooit. 

– Toen Iroh nog een pupje was van 6 weken en hij in de ochtend samen met zijn broerjtes en zusjes naar buiten mocht, stormden allemaal de deur uit, behalve Iroh. Hij kwam altijd eerst bij mij en wou naast me zitten en geknuffeld worden. Zonder knuffel ging hij gewoon niet de deur uit. Dat was zijn dagelijks ritueel.   

Doelgroepen

Gezondheids- en DNA Tests

Röntgen onderzoekUitslagen
HD HD – A (vrij van)
ED ED 0/0 (vrij van)
OCD (Ellebogen en schouders)Vrij van
LÜWType 0 (vrij van)
Wervelkolom7 Rugwervels
DNA testUitslagen
MDR1N/N vrij van
DM – Degeneratieve MyelopathieN/N vrij van
HaemophiliaN/N vrij van
PRA/CMR/GlaucomaVrij van
DwerggroeiVrij van
GebitVolledig Schaargebit
Embark COI27 %