Halo & Barron

Wild Ice Hidayah Fenris Fangs

Hidayah is volgroeid tot een zelfverzekerde, sterke maar wel sensibele teef met een bijzonder opvattingsvermogen. Ze werkt heel graag en haar aandacht is altijd op mij en haar taak gericht. Hidayah kan vreemde mensen heel goed inschatten en weet goed te selecteren. Heb je haar eerst even ontmoet dan is ze niet meer van je af te slaan. Tijdens man-trailing geeft ze altijd 100%, is calm, geconcentreerd en laat zich niet afleiden. Thuis weet je niet eens dat ze aanwezig is. Ze ligt het liefst in de keuken op onze hoekbank en houdt alles in de gaten. Hidayah is waaks maar zonder veel geblaf. Haar maan is net die van een leeuw en ook haar vachtkleur trekt iedereens aandacht. Ze krijgt daarom veel complimenten. Tevens zijn de uitslagen van haar gezondheidstests uitstekend.

Waiya Orfeo Fenris Fangs

Worldโ€™s Alpha + Omega Vergil Fenris Fangs

Vergil woont bij mij, samen met zijn moeder. Hij heeft een uitgebreid profiel pagina onder het kopje dekreuen.

Halo & Daryun

Onai – Hauling Winds Hakoda Fenris Fangs

Onai is allereerst een hele lieve aanhankelijke hond. Een echte knuffelbeer. Hij ligt graag bovenop je en doet dit dan ook het liefst de hele dag. Daarnaast is hij ontzettend slim en zeer gefocust op zijn baasjes. Dat is goed merkbaar tijdens de puppycursus. Tegelijkertijd geeft hij dingen goed aan en laat zeker van zich horen als hij wat nodig heeft. Over het algemeen is Onai heel zelfverzekerd en zeer trots. Vooral als hij zijn balletje heeft โ€˜gevangenโ€™ paradeert hij vrolijk rond. Op nieuwe situaties (denk aan nieuwe mensen en honden) reageert hij kalm en rustig. Hooguit even snuffelen en dan is het weer klaar voor hem. In bekende vertrouwende situaties en omgevingen daarin tegen is hij blij en onbezonnen. Onai wil zo graag bij je zijn dat hij geen gevoel heeft voor personal space. Ook rondslingerende sokken zijn niet veilig als Onai in de buurt is!

Joey – Blackfrost Noctis Fenris Fangs

Ravenborn Rakan Fenris Fangs

Rakan is zachtaardig en een dikke knuffelkont. Mensen…dieren…voorwerpen… alles is leuk in zijn boek. Maar hij kan ook een ondeugende duivel zijn! Stiekem aardbeien en komkommers uit de tuin eten is iets wat hij graag doet. Maar gelukkig blijft het bij dat soort streken. Hij is een trouwe knappe jongen die graag voor je aan het werk is. Hij is de perfecte vriend.

Infinite Horizon Fenris Fangs

Keizer – Nightsphere Jericho Fenris Fangs

Hij is een lieve hond met een heel mooi karakter. Een ondeugende hond is hij zeker hi hi hi . Hij leert heel snel en tja als hij echt geen zin heeft om een oefening te doen doet hij het niet. Keizer is een hond van goud.

Lazare – Tailwind Toruk Fenris Fangs

Xavi – Celestial Matador Fenris Fangs

Een kleine deugniet, die houdt van knuffelen, samen zetel hangen en spelen. Elke dag ben ik 10min bezig met alle speeltjes te verzamelen die hij dan over het hele huis verspreidt heeft. Het is ook een heerlijkheid om met hem te trainen. Hij heeft een heerlijke focus en baasgerichtheid waardoor hij supersnel leert.

Xibo – Arclight Veyron Fenris Fangs

Chewbacca – Nightwish Mavic Fenris Fangs