Vergil

Alpha & Omega Vergil Fenris Fangs

RasDuitse Herder (DNA getest 100%)
Geregistreerd alsOud Duitse Herder
Duitse Herder Langstokhaar (non FCI)
Geboortejaar2019
KleurBlue Smoke/Seal
Hoogte64.5 cm
Gewicht38 kg
Wolf Content0 %

Karakteromschrijving

Vergil is de zoon van Halo. Zijn vader leeft in Amerika, maar hij is geboren in Engeland. Vergil’s karakter is net zo kleurrijk als zijn vacht , een hond die niet in een standard hokje past. Hij is een prima roedelleider, is sociaal en past zich snel aan elke situatie aan. Hij toont respect tegenover mens en dier, valt niet lastig en is heel zachtaardig ondanks zijn grootte. Vreemde mensen die zich opdringen of hem intimideren vind hij respectloos. Hier in huis is hij de enige, die zelfs motten of spinnen met rust laat en nieuwsgierig naar hun blijft kijken. Hij is zeer loyaal en luisterd ontzettend goed. Vergil is en enorm slimme kerel en een geweldige werkhond. Thuis is hij heel rustig en knuffelbaar. Hij communiceert op een grappige en lieve manier. Hij houdt van bezoek. Het grootste cadeau voor hem is de deur uit gaan samen met baasje. Met hem te werken is een plezier en de interactie met hem is enorm leuk. Hij begrijpt precies wat je wilt en neemt elk spelletje en taak serieus. Vergil heeft een oog voor details en is een snelle denker.  

Zijn compacte en gespierde lichaamsbouw maakt hem erg flexibel. Hij is sterk en heeft een aardig doorhoudingsvermogen. Welke taak je hem ook geeft, hij werkt heel graag voor je. Het aankomende jaar gaat hij nog aardig vacht krijgen en in de breedte groeien. Door zijn vachtkleur en licht gekleurde ogen heeft hij een wolfachtig uiterlijk dat veel aandacht trekt. 

Trivia:

Vergil heeft een typische glimlach. Vanaf het moment dat hij geboren werd, lag hij al te glimlachen, je ziet het op veel foto’s terug en hij doet het nog steeds. 

– Als pup van 7-8 weken heeft hij zelf de beslissing gedaan, dat hij niet meer op zijn puppy matjes wilt gaan omdat hij het vond stinken. Hij begon dan vanzelf, mij aan de mouw of pols te pakken om aan te geven, dat hij naar buiten wilt. 

Doelgroepen

Gezondheids- en DNA Tests

Röntgen onderzoekUitslagen
HD HD – A (vrij van)
ED ED – 0/0 (vrij van)
OCD (Ellebogen en schouders)Vrij van
OLO/LÜWType 0 (Vrij van)
Wervelkolom7 Rugwervels
DNA testUitslagen
MDR1N/N vrij van
DM – Degeneratieve MyelopathieDM/N Drager
HaemophiliaVrij van
PRA/CMR/GlaucomaVrij van
CDA AlopeciaVrij van
Alopecia-XVrij van
DwerggroeiDw/N Drager
GebitVolledig schaargebit