Zuko

Ozai’s Legacy Zuko at Fenris Fangs

RasDuitse Herder
GeregistreerdDuitse Herder Langstokhaar (UKC)
Geboortejaar2021
KleurWit
Schofthoogte65 cm
Gewicht40 kg
Wolf Content0 %
Fok reuJa

Karakteromschrijving

Zuko is de perfecte gezinshond. Hij is vriendelijk en makkelijk in de omgang. Zijn vrolijkheid straalt van zijn gezicht en hij heeft zijn vaders vrolijke lach’ maar hij lijkt evenveel op zijn beide ouders. Hij houdt van kinderen en paarden zijn de beste vrienden. Zuko is zelfverzekerd en bindt snel. Hij is aanhankelijk en een echte clown. Als witte Duitse herder heeft hij een stevig maar elegant lichaam, grote poten en een stevige vacht. Hij is nog jong en we zijn erg benieuwd hoe hij verder gaat ontwikkelen.

Trivia:

  • Er zijn niet veel witte Duitse herders in ons deel van Europa te vinden omdat het niet volgens de standaard is, terwijl witte Duitse herders veel voorkomen in andere landen, zoals de VS. Ze zijn echter een nuttig hulpmiddel om de genetische diversiteit te vergroten, bij Duitse herders, net zo als bij de Zwitserse witte herder populatie.
  • Voordat Zuko werd geboren, overleed zijn vader in een tragisch incident. Hoewel we niet van plan waren om nog een puppy erbij te nemen, besloten we deze witte pluisbal in huis te halen. Vooral omdat we wilden dat hij bij het gezin zou wonen waar zijn vader eerder woonde. Ozai hield van die plek en hij had alle liefde en zorg die hij verdiende, net als Zuko nu.
  • Zuko’s naam is afgeleid van de anime Avatar ‘The last airbender’. Zuko is de zoon van Ozai, de vuurheer. We wilden dit gebruiken als link naar zijn overleden vader.

Doelgroepen

Gezondheids- en DNA Tests

Röntgen onderzoek Conclusie
HD A (vrij van)
ED 0/0 vrij van
OCD (Ellebogen en schouders)vrij van
OLO/LÜWType 0 – vrij van
Wervelkolom7 rugwervels
DNA testUitslagen
MDR1N/N vrij van
DM – Degeneratieve MyelopathieN/N
Haemophiliavrij van
Dwerggroeivrij van
PRA/CMR/Glaucomavrij van
GebitVolledig schaargebit
Embark COI25 %